Ons Uitvoerend Team

Julián Ciccalè

CEO & CMO

Julian Ciccale, die begon als softwareontwikkelaar, maakte eind jaren ‘90 en begin jaren 2000 deel uit van de .COM-boom en werkte samen met verschillende internetbedrijven. Hij werkte mee aan de creatie van een van de eerste Latijns-Amerikaanse advertentiesites en werkte ook in Californië om een virtuele website voor huisdieren te helpen bij het ontvangen en verwerken dat een van de sites was met het meeste internetverkeer in de branche. Daarna begon hij te werken in de auto-industrie bij Fiat Auto Italië, waar hij leiding gaf aan een team dat destijds het meest geavanceerde CRM voor Sales en Aftersales creëerde dat in alle Europese landen kon worden gebruikt. Vervolgens was hij medeoprichter van een start-up in Madrid, Spanje, dat zich toelegt op de verkoop en ontwikkeling van een SaaS-automotive-gerichte CRM voor alle OEM’s. Hij liet het bedrijf groeien van 5 naar 120 mensen en behaalde enorm veel succes bij meer dan 11 automobielfabrikanten in verschillende landen in Europa. Kort daarna bundelde het bedrijf zijn krachten met Datafirst en I’CAR Systems. Julian studeerde computerwetenschappen aan de Universidad Tecnológica Nacional in Buenos Aires, Argentinië.


Philippe Dressy

COO

Philippe’s missie is het beheren en ontwikkelen van alle activiteiten van de Groep in Europa. Als veldwerker en gepassioneerd van de automobielmarkt, is hij verantwoordelijk voor het goede verloop van onze activiteiten en onze groei. Dankzij zijn zakelijke expertise kunnen impulsen worden geven die samenhangen met de verwachtingen van de klant voor de lancering van nieuwe aanbiedingen. Ook brengt hij ons de vaardigheden van belangrijke bedrijven bij, zodat we op lange termijn het meest complete, geïntegreerde en efficiënte en het meest relevante aanbod op de markt zullen hebben. Philippe kwam in 2000 bij de groep werken, nadat hij 12 jaar ervaring in de verkoop van ERP- en CRM-oplossingen had opgedaan. Hij studeerde af aan de Montpellier Business School en het Institut Universitaire de Technologie Informatique de Lyon 1.


Jonatan Dal Bon

CPO & CTO

Zijn carrière begint op jonge leeftijd toen hij begon te werken bij de technische ondersteuning voor Microsoft. In 1998 werd hij een Full-Stack webprogrammeur voor tal van populaire websites en verschillende sectoren zoals communicatie en nieuws, de automobielsector, advertenties, enz. In 2002 werd hij medeoprichter van Imaweb, waarin hij als IT Manager verantwoordelijk was voor het ontwerp van CRMAUTO, de grootste CRM-webspecifieke oplossing voor de automobielsector in Europa. In 2019 werd hij benoemd tot co-CEO van Imaweb Spanje. Hij studeerde computerwetenschappen aan de universiteit van Belgrano.


Patrick Campas

VP Customer Services

Na verschillende werkervaringen in de IT, ontwikkeling en auditing is Patrick Campas al bijna een kwarteeuw aan de slag in de sector van software voor de automotive. ; Hij begon bij GSI Motor Trade stapte nadien over naar GBM, DCS Group en Reynolds & Reynolds om ten slotte in 2015 bij IcarI’Car Systems te starten. Nadat hij enkele technische managementfuncties bekleedde (als verantwoordelijke van het analistenteam en van een team softwareontwikkelaars binnen een internationale omgeving), evolueerde Patrick naar meer klantgerichte functies. Hij nam in het bijzonder de leiding over projecten en het relatiebeheer met grote klanten en stond vervolgens aan het hoofd van de teams voor Support en Consulting.Patrick behaalde naast zijn master of business informatics binnen de afdeling Informatica- en Communicatiewetenschappen aan de universiteit van Rennes ook een master Corporate Finance.


Gabriela Petitcollot

VP HR

Gabriela P., met 20 jaar carrière, heeft haar functies uitgeoefend in verschillende activiteitensectoren, voornamelijk in de diensten: bankieren en financiën, NTIC, SSII en software editors, telecom, media en de afbouw. Ze bekleedde functies als HR-manager, directrice van organisatie en administratie en interne communicatie op nationaal en internationaal niveau en dit in multiculturele omgevingen voor grote groepen of het midden- en kleinbedrijf. Ze was verantwoordelijk voor human resources voor West-Europa, Zuid-Europa en Afrika, met hoofdkantoren in verre landen (Buenos Aires, Shenzhen, Brussel, Londen, enz.), in bedrijven zoals ZTE, Knauf Insulation, Exponentiel Technologies., Turner Broadcasting Systems-Warner Media. De oorspronkelijke opleiding van Gabriela ligt in politieke wetenschappen in Argentinië, als analist programmeur van controle gegevensbeheer in Parijs en directrice personeels- en sociaal beheer bij IGS Parijs.


Victor Copete

VP Customer Experience

27 jaar internationale carrière in verkoop en marketing, operations en klantenservice. Victor Copete bekleedde managementfuncties in de sectoren chemie, consumptiegoederen en industriële automatisering. Hij specialiseerde zich in 2010 in uitgave van software met een focus op bedrijfstransformatie en digitalisering. Tot de meest recente functies in de uitgave van software behoren die van Director of Operations Europe / Russia van Emerson Automation Solutions in Madrid en Zürich, Director of Operations en Customer Care EMEA van Autodesk in Barcelona, Director of Customer Care CPA van Cegid in Lyon . Hij werd opgeleid in het bedrijfsleven in 1993 en specialiseerde zich in internationaliseringsstrategie in 2012 via het Ministerie van Industrie en Handel in Spanje, waar hij sindsdien consultant is in het Industrieel internationaliseringsprogramma van het Instituut voor Buitenlandse Handel.